Bezoeken

U bent zeven dagen in de week van zonsopgang tot zonsondergang welkom om te wandelen op de natuurbegraafplaats en van de omgeving te genieten.

Als u meer wilt weten over natuurbegraven op Hoogengraven, kunt u aan één van de reguliere rondleidingen deelnemen, maar u kunt ook een afspraak inplannen.  We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag alles over Hoogengraven en natuurbegraven, eventueel in combinatie met een rondleiding over de begraafplaats. De persoonlijke rondleiding kan ook met onze elektrische wagen,  zo krijgt u een goed beeld van de diverse gebieden op Hoogengraven.

Grafbezoek

Wanneer u naar Hoogengraven toe komt om een graf te bezoeken, bent u van harte welkom. U kunt in ons informatiecentrum 7 dagen per week terecht om te vragen naar de locatie van een graf.

U kunt ook zelfstandig een graf opzoeken in ons openbare grafregister. Deze is te vinden op kaart.hoogengraven.org. Rechts boven kunt u klikken op het veld zoeken en daar vindt u het openbare grafregister. Wanneer u de naam van de overledene aanklikt, ziet u meteen de ligging van het graf in de kaart. Zo weet u welke route u kunt lopen. Indien u dit op uw mobiele telefoon doet op de natuurbegraafplaats en u accepteert dat uw locatie wordt getraceerd, dan wordt de route naar het graf automatisch weergegeven.

Informatiecentrum

Het ontvangsthuis op Hoogengraven is open van maandag t/m zondag tussen 9.00 tot 17.00 uur. U kunt hier terecht voor informatie over natuurbegraven, een plattegrond van het gebied of gewoon om een kijkje te nemen in het ontvangsthuis.

ontvangsthuis