3 oktober 2020Opening Uitgesteld

Programma Standhouders Aanmelden

Opening

Naar aanleiding van de persconferentie gisteravond hebben wij besloten om de opening van Hoogengraven tot nader orde uit te stellen. Helaas hebben de feiten ons voor de tweede keer ingehaald, maar de gezondheid van ons allen staat voorop.

Wanneer er een nieuwe datum gepland kan worden voor de opening is nu nog niet bekend, maar we vermoeden dat dit pas in 2021 zal gebeuren. Wij zullen dit via onze nieuwsbrief bekend maken. Tot die tijd bent u natuurlijk van harte welkom op de natuurbegraafplaats. Wij zijn 7 dagen per week aanwezig, tussen 09:00 en 17:00 uur.

U kunt ook gewoon een afspraak met ons maken voor een nadere kennismaking en een persoonlijke rondleiding, eventueel met e-car, Wij kunnen hierbij alle corona maatregelen waarborgen.

Wij hopen de komende periode op deze manier alsnog kennis met u te maken.

_____________________________________________________________________________________________

 

Natuurbegraafplaats Hoogengraven. Een prachtig natuurgebied waar de verbinding tussen mens en natuur in alle rust aanwezig is.

Wij zijn trots dat wij op zaterdag 3 oktober de natuurbegraafplaats officieel kunnen openen. Op deze dag is er van alles te beleven op Natuurbegraafplaats Hoogengraven. Ontdek de natuur tijdens een van de rondleidingen, laat u inspireren op de informatiemarkt en maak kennis met onze medewerkers in het ontvangsthuis.

Programma 11:00 – 16:00 uur

11:00 uur – Start openingsdag
11:00 uur – 16:00 uur Informatiemarkt Groene Uitvaart
11:00 uur – 16:00 uur Ieder half uur een rondleiding over de natuurbegraafplaats

Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u naar de pagina Programma.

Standhouders

Op de informatiemarkt kunt u zich laten informeren en inspireren door verschillende organisaties. De markt zal in het teken staan van de groene uitvaart waarbij u naast het kennis maken met uitvaartverzorgers ook informatie kunt krijgen over ecologische kisten, urnen, manden en wades. Voor een overzicht verwijzen wij u naar de pagina Standhouders.

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het fijn om te weten dat u komt. Zo kunnen we ook in het verlengde van Corona een inschatting maken van de aantallen en onze maatregelen nemen. Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.