3 oktober 2020Opening Natuurbegraafplaats Hoogengraven

Programma Standhouders Aanmelden

Opening

Natuurbegraafplaats Hoogengraven. Een prachtig natuurgebied waar de verbinding tussen mens en natuur in alle rust aanwezig is.

Wij zijn trots dat wij op zaterdag 3 oktober de natuurbegraafplaats officieel kunnen openen. Op deze dag is er van alles te beleven op Natuurbegraafplaats Hoogengraven. Ontdek de natuur tijdens een van de rondleidingen, laat u inspireren op de informatiemarkt en maak kennis met onze medewerkers in het ontvangsthuis.

Programma 11:00 – 16:00 uur

11:00 uur – Start openingsdag
11:00 uur – 16:00 uur Informatiemarkt Groene Uitvaart
11:00 uur – 16:00 uur Ieder half uur een rondleiding over de natuurbegraafplaats

Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u naar de pagina Programma.

Standhouders

Op de informatiemarkt kunt u zich laten informeren en inspireren door verschillende organisaties. De markt zal in het teken staan van de groene uitvaart waarbij u naast het kennis maken met uitvaartverzorgers ook informatie kunt krijgen over ecologische kisten, urnen, manden en wades. Voor een overzicht verwijzen wij u naar de pagina Standhouders.

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het fijn om te weten dat u komt. Zo kunnen we ook in het verlengde van Corona een inschatting maken van de aantallen en onze maatregelen nemen. Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Aanmelding Publieksopening

HG_evenement
Naam*
E-mail*
Aantal personen*
Naam evenement
Contactverzoek Bron
Contactverzoek Status
Locatie