Een graf reserveren

Wij proberen het in deze bijzondere tijd toch mogelijk te maken om een plek te reserveren op Hoogengraven. Wel houden we strenge richtlijnen in acht om u en onszelf te beschermen. Wanneer u interesse heeft in het reserveren van een plek, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij plannen dan een afspraak met u en vertellen u hoe wij dit mogelijk kunnen maken.

Soms zijn de omstandigheden dusdanig dat het niet mogelijk is om een fysieke afspraak te plannen. Het is desgewenst ook mogelijk om een plek op afstand te reserveren. Wij begeleiden u dan middels een videoverbinding of via foto’s. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Wanneer u interesse heeft in een eigen plek op Natuurbegraafplaats Hoogengraven, kunt u dat vooraf aangeven. In principe mag u overal een plek reserveren, zolang die nog vrij is. Sommige plekken zijn door ecologische waarde uitgesloten voor graven. Het verstrooien van as is niet toegestaan op Hoogengraven, omdat dit schadelijk is voor de humuslaag in de natuur. U kunt de as wel uitstrooien in een graf of in een urn begraven.

Eeuwigdurend grafrecht

Graven krijgen hier alle ruimte, gesitueerd op een ruim stuk grond. Het graf wordt niet geruimd en het grafrecht is eeuwigdurend. Als nabestaande kunt u het graf altijd terugvinden; we meten de ligging nauwkeurig in en u krijgt de exacte gegevens. Zo kunt u altijd, op momenten dat u dat wilt, naar deze plek terugkeren.

Hoe kunt u een graf reserveren?

Door onderstaand formulier in te vullen, laat u aan ons weten dat u interesse heeft in een graf op Natuurbegraafplaats Hoogengraven. We nemen daarna spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen. Pas als u daadwerkelijk een graf heeft gereserveerd, sturen wij de factuur. Het invullen van het formulier verplicht u dus niet tot de aanschaf van een graf.

Reserveren op Hoogengraven

Interesseformulier
Naam*
E-mail*
Telefoon
Contactverzoek Bron
Contactverzoek Status
Locatie