Zelfstandig wandelen

Het is ook mogelijk om een zelfstandige te wandelen op Hoogengraven. Het gebied is 7 dagen per week tussen zonsopgang en -ondergang vrij toegankelijk. Het hele gebied heeft aangelegde bos- en zandpaden. Voor mensen die afhankelijk zijn van een rollator kan er beter vrijblijvend een afspraak gemaakt worden.

Rondleiding op papier

Deze wandeling volgt vrijwel dezelfde route als onze reguliere rondleiding. De informatie die onze medewerkers tijdens een reguliere rondleiding vertellen, hebben we voor u op papier gezet. Zo krijgt u een goed beeld van het natuurgebied en de mogelijkheden rondom natuurbegraven. U kunt de route hier downloaden Deze is op uw mobiele telefoon goed leesbaar. De rondleiding is ook bij het ontvangsthuis op te halen. Tijdens een reguliere rondleiding kunt u vragen stellen. Dat kan natuurlijk niet tijdens deze wandeling, maar u kunt uw vragen voor of na de wandeling wel stellen aan onze collega’s in het ontvangsthuis. Wij zijn hier 7 dagen per week aanwezig.

Luisterwandeling

Een nieuwe mogelijkheid is om via een luisterwandeling kennis te maken met alles rondom natuurbegraven en Hoogengraven. U kunt deze wandeling zelfstandig maken. Door onderstaande app te downloaden op uw mobiele telefoon kunt u op natuurbegraafplaats Hoogengraven vanaf de parkeerplaats een wandeling starten met gesproken tekst.

Wanneer u niet in staat bent om fysiek te komen wandelen, is deze tour ook te downloaden en thuis te beluisteren. Ontdek Hoogengraven en geniet van de fascinerende verhalen over het natuurgebied, de geschiedenis en een groene uitvaart. Download via onderstaande buttons de app izi.Travel of scan de qr code.