Afscheidsceremonie

U heeft op Natuurbegraafplaats Hoogengraven veel vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaartceremonie en de laatste rustplaats. Bij ons zijn mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond welkom. Er is alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang respect voor de overledene en de natuur maar voorop staan.

In het ontvangsthuis is ruimte om een afscheidsceremonie te houden voor groepen tot 90 gasten. Ook een condoleance voor of na het afscheid is mogelijk in het ontvangsthuis. Wij kunnen hierbij de catering verzorgen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

De ceremonie elders houden

Natuurlijk is het ook mogelijk om de ceremonie en het condoleren elders te organiseren. Op Hoogengraven heeft u de volledige vrijheid om de uitvaart naar uw eigen wens in te richten.

Opbaren

Af en toe krijgen we de vraag of een opbaring op Hoogengraven mogelijk is. Dat is momenteel niet het geval. We hebben niet de ruimte om dit op een goede manier te faciliteren. Als u op zoek bent naar een sfeervolle plek voor een opbaring, dan kunt u wel contact met ons opnemen. We verwijzen u graag door.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.