Groepsrondleiding

Natuurbegraafplaats Hoogengraven is een 25 hectare groot gebied waar bos, heide, stuifzand en poelen elkaar afwisselen. Iedere tweede zondag van de maand worden er rondleidingen gegeven op Natuurbegraafplaats Hoogengraven. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Hoogengraven.

Aanvang

De rondleiding start om 11 uur en 14 uur op de parkeerplaats van de natuurbegraafplaats. De route gaat zowel door het bos als het heidegebied en is grotendeels over onverharde paden. We genieten van het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Einde

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een warme kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Data rondleiding

14 februari ivm Corona geannuleerd
14 maart
11 april

Wij hopen u op één van deze data te mogen verwelkomen

In verband met de regels rondom Corona, willen voor uw en onze gezondheid de groepsrondleiding met maximaal 10 personen laten plaats vinden. Om dit goed te kunnen borgen, is opgave voor deze rondleiding verplicht. Dit kan via het onderstaande formulier. Wij hopen u op één van deze data te mogen verwelkomen.

Aanmelding Reguliere Rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status